Bilbärgning i karlstad

Bilbärgning i Karlstad området

Oavsett om ni råkat ut för punktering, olycka eller bara behöver starthjälp? Vi hjälper dig få igång ditt fordon eller få det bärgat. Vi jobbar framför allt med bärgning i Karlstad med omnejd. Vi har jour öppet dygnet runt, alla dagar om året, så du aldrig behöver stå hjälplös.

Jouröppen bärgning

Vi hjälper dig med att få ditt fordon bärgat när som helst under dygnets 24 h. Vi är snabbt på plats när ni behöver hjälp dygnet runt.

Motor Blej AB har bärgningsbilar för att kunna bärga alla typer av fordon, vare sig det är en buss, motorcykel, lastbil eller personbil. Så om du har fått motorstopp, eller låst in nyckeln eller kört ned i diket var som helst i Karlstad med omnejd, tveka inte att ringa Motor Blej för att få snabb hjälp.

Vi har följande typer av bärgningsfordon:

  • Garagebärgare
  • Flakbärgare
  • Tungbärgare
  • Servicebil
  • TMA-bil

Bärgning i Karlstad

När du ringer Motor Blej för att få bilbärgning kan du känna dig säker med att vi har kompetens och att din försäkring gäller. Oavsett vilket försäkringsbolag ni har hjälper vi er att få ert fordon bärgat.

Alla typer av bilbärgning i Karlstad med omnejd

Vi har funnits sedan 1962 med kontor på Torparegatan 2 i Karlstad och är behjälpliga med bilbärgning, låsöppning, starthjälp, fordonstransporter och MC-bärgning. Vi har även en TMA bil som kan assistera med tillfälliga avspärrningar som vid olyckor, vägarbeten eller bärgningsarbeten.

Service på plats

Vi har också en servicebil som kan åtgärda enklare fel, såsom punkteringar och batterifel för de fall där bärgning till verkstad inte krävs.

Bärgning dygnet runt

054-83 46 00